Menu

Photobooth

Photobooth

Photobooth
DSC4432 Edit 1

 

Photo Booth je odličan začin za svako vjenčanje, party, rođendan, otvorenje ili svaku vrstu eventa, te se nerijetko pretvori u centar zbivanja. 

Uz neorgraničen broj isprintanih fotografija, već nekoliko sekundi nakon fotografiranja, vaši gosti na licu mjesta dobivaju fotografiju za nezaboravnu uspomenu, a drugi  primjerak iste mogu zalijepiti u knjigu uspomena koju dobivate sa svakim photo booth paketom.

Sve fotografije također dobivate na USB-u po završetku najma.

Fotografije koje su snimljene u foto boothu mogu  poslužiti kao zahvalnice koje po odlasku s vjenčanja možete podijeliti uzvanicima. Dobiti će  kreativan, i originalan poklon. 

Naravno, tu su i svi  ludi rekviziti koji dolaze u paketu, a koji će opustiti vaše goste te začiniti  fotografije.

Nalaze li se na vašem popisu uzvanika djeca raznih dobnih skupina, ovo je idealan način putem kojeg ih možete zabaviti bez da ste angažirali klauna ili priredili poseban kutak za njih.

Naši Photo Booth uređaji nisu serijski proizvedeni, ručni su rad profesionalnog fotografa a njihovo srce čini vrhunska foto oprema i rasvjeta što ih čini jedinstvenim na tržištu, a kvaliteta fotografije i dizajn, čini ih i jednim od najboljih.  

 

možete izabrati jedan od nekoliko Photo Booth paketa.

 

DSC4432 Edit 3 1
DSC4448 Edit
DSC4425 Edit 2
DSC4374 Edit 1
DSC4427 Edit 3
Untitled 1 1
weddings.hr
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!